joi, 9 septembrie 2010

Partida de duminica cu FC II Botosani nu se va disputa!!

Partida de duminica, 12 septembrie, echipa As Leorda nu o va sustine impotriva celor de la FC II Botosani datorita situatie incerte si nefavorabile in care se afla de la inceputul acestui sezon.Nu dispun de o situatie financiara buna care sa le permita sa continuie in liga a IV-a!!
Inca mai spera la o revenire daca vor dispune de situatia materiala necesara!!

2 comentarii:

  1. Dl primar in loc sa bagati bani la aparate mai bine ii dati la echipa AS LEORDA pentru a putea juca in continuare in liga a IV-a acuma avea sansa pe 12 septembrie sa joace cu FC BOTOSANI II dar din cauza situasie financiare jalnice nu vor sustine nici un meci deoare ce in loc sa va intereseze echipa AS LEORDA va intereseaza mai mult aparatele de la gara si de la fanik la moara.........sustineti echipa pentru k poarta numele comunei si merita sustinuti k sunt baietzi buni si e frumos pentru cetateni>>>>>>>.AS LEORDA>>>>>>>.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fac apel la domn* primar ca sa sustina echipa leordei in continuare pentru ca ar fi pacat sa se desfiinteze doar dupa un an de la infiintare....ati promis ca faceti actele si alocati o suma de bani pentru echipa care nu s-a mai vazut ati promis autobuz pentru deplasari si etc etc. Cand am mers la meciul de baraj dumneavoastra nu ati venit si nici bani pentru deplasare nu ne-ati dat. Nu ati vrut sa promovam deoarece trebuie mai multi bani pe care dumneavoastra ii aveti dar nu vreti sa binevoiti sa ii dati. In dimineata aceea cu pricina ati vorbit cu un baiat la gara si i-ati zis k se stie deja rezultatul tot in liga 5-a dar n-a fost sa fie cu ajutorul domnului niculita haras proprietarul clubului din leorda am facut posibila deplasarea pana la dorohoi. Acuma cand am promovat in liga 4-a cand ne este mai greu dumneavoastra ne-ati abandonat, nu se face asa promiteti una si faceti alta nu sunt alegerile acuma sa va voteze lumea dar daca ati facut chestia asta tot tineretul care venea la meci pe deal si mergea si in deplasari pe banii lor cand o sa fie alegerile eu presimt ca nu o sa mai iesiti primar dar cred ca nici nu mai vreti ca vorba aia se mai satura omul....tot ce am avut de zis e sa sustineti echipa ca se pierde si dumneavoastra pierdeti impreuna cu ea.

    RăspundețiȘtergere